Tafeltennis- & Showdownvereniging ZTTV

Gunninglaan 1, 3706 TA Zeist

Jeugdspelers ZTTV laten mooie prestaties zien in Kockengen!


Op zaterdag 18 mei reisden 5 jeugdspelers van ZTTV af naar Kockengen (tafeltennisvereniging WIK) om mee te doen aan de mini-en midimeerkampen. Een toernooi georganiseerd door de regio Midden speciaal voor beginnende jeugdspelers die nog geen of weinig competitie-ervaring hebben.

Met Cheuk, Kasper, Rens en de vader van Bram gedurende de dag als begeleiding wisten Bram, Firas, Ambros, Anouk en Amrish allemaal meerdere partijtjes te winnen.

Amrish bleef zelfs ongeslagen en won daarmee zijn poule en een mooie beker. Firas en Bram speelden voor de eerste keer een toernooi en wisten gelijk wedstrijdjes te winnen, super knap!
Anouk en Ambros zaten samen in een poule en waren ingedeeld bij de kinderen die het de vorige keer goed hadden gedaan (Anouk werd toen bijvoorbeeld tweede). Beide wisten één wedstrijd te winnen en Ambros won daarnaast ook nog in een mooie wedstrijd van Anouk.

Een warme en gezellige dag die werd afgesloten met een groepsfoto (van links naar rechts: Ambros, Anouk, Bram, Firas en Amrish). Veel geleerd en gemotiveerd om nog een maandje hard te trainen bij Cheuk. En wie weet ergens volgend jaar weer een competitieteam namens ZTTV…