Tafeltennis- & Showdownvereniging ZTTV

Gunninglaan 1, 3706 TA Zeist

Clubkampioenschappen 2024

Een foto van de prijswinnaars van de clubkampioenschappen van 2024

Op zondag 21 januari vonden bij ZTTV de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Tijdens deze dag werd er zowel bij tafeltennis als bij showdown gestreden om de titel van clubkampioen 2024. Ondertussen konden spelers, scheidsrechters en toeschouwers genieten van heerlijke hapjes en drankjes in de kantine, waar Nicky en Miranda klaar stonden om iedereen te bedienen.

Bij showdown deden er dit jaar 11 spelers mee. De top 3 kreeg een cadeaubon van de sponsor en de nummers 1 en 2 kregen een beker. Marko Molenaar wist bij de showdown de 3e plaats te bereiken, Stefan van Loenen behaalde de 2e plaats en Anne Keizer wist het toernooi te winnen. Wij feliciteren haar van harte met deze mooie prestatie.

In de andere zaal werd er gestreden om de tafeltennisprijzen. Alle spelers zaten in één poule en doormiddel van het Zwistersysteem werden er uiteindelijk 9 enkels en 2 dubbels gespeeld voordat we aan het einde van de middag de (halve) finales gingen spelen.

De finale van het dubbelspel werd gewonnen door Jasper Vilé en Erik Leenders, zij samen wisten te winnen van Robert Wesdijk en Dave Haagen.

De finale van de C klasse ging tussen Pien Pedroli en Mark Hendriksen. Mark Hendriksen wist deze finale uiteindelijk te winnen.

In de B klasse ging de finale tussen Robert Wesdijk (hij had in de halve finale gewonnen van Jasper Vilé) en Erik Leenders (gewonnen van Dave Haagen in de halve finale). Robert Wesdijk bewees dat zijn 3e plaats in de algemene poule geen toeval was en wist ook de finale te winnen!

Voor de algemene tafeltennisclubkampioen ging de finale net als de afgelopen jaren tussen Kasper Marinus (won van Robert Wesdijk in de halve finale) en Rens Boer (won van Dave Haagen in de halve finale). Een hoogstaande finale werd met 3-1 gewonnen door Rens Boer. Hierdoor wist hij zijn titel te prolongeren, van harte gefeliciteerd!