Tafeltennis- & Showdownvereniging ZTTV

Gunninglaan 1, 3706 TA Zeist

Algemene ledenvergadering ZTTV

Het nieuwe bestuur van ZTTV

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en als aftrap vond op 25 augustus bij ZTTV de jaarlijkse ALV plaats. We hebben teruggeblikt op een aantal mooie hoogtepunten van het afgelopen seizoen, zoals de competities en de diverse toernooien, en we hebben vooruit gekeken naar het komende seizoen.
Rens Boer is opnieuw verkozen tot voorzitter. Verder zijn er binnen het bestuur een aantal wisselingen geweest. Zo is Marko Molenaar afgetreden als commissaris Jeugd en commissaris Showdown. Vooral voor Showdown heeft hij de afgelopen jaren keihard gewerkt en we hebben hem dan ook hartelijk bedankt voor wat hij heeft neergezet. Stefan van Loenen neemt de functie van commissaris Showdown over; Rens Boer is de nieuwe commissaris Jeugd.
Ook is Machiel van Hooren afgetreden als penningmeester. De afgelopen jaren heeft hij ieder jaar weer heel wat werk verzet om het financiële jaardverslag en de begroting rond te krijgen. We zijn hem hier dan ook erg dankbaar voor. Voor de komende jaren zullen Job Köbben en Marko Molenaar gezamenlijk de functie van penningmeester overnemen.
We kijken terug op een geslaagde ALV en we wensen het nieuwe bestuur veel succes.