Tafeltennis- & Showdownvereniging ZTTV

Gunninglaan 1, 3706 TA Zeist

ZTTV op het Sport & Cultuurfestival

Spelers bij een showdowntafel

Op zaterdag 19 augustus tussen 11:00 uur en 16:00 uur zal de Slotlaan in Zeist in het teken staan van sport en cultuur. Sportief Zeist en Uit in Zeist slaan de handen ineen en organiseren samen het Sport & Cultuur Festival! Tijdens dit festival is er van alles te zien en te doen voor het publiek; men kan meedoen aan diverse demo’s en clinics, er is een afwisselende programmering te zien op het podium en – niet geheel onbelangrijk – jong en oud kan zich ter plekke laten informeren door de diverse aanbieders over hun sportieve of culturele aanbod en zich zelfs ter plekke aanmelden!

ZTTV mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Dus heb jij zin in een potje tafeltennis of wil je ervaren hoe het is om Showdown te spelen, waarbij je puur op je gehoor moet vertrouwen? Kom dan bij ons langs in stand nummer 20 Deze is te vinden op de Slotlaan bij het pleintje naar de Huydecoperweg (bij de kledingwinkel De Garage, tegenover de Bruna).
We hopen jullie zaterdag te zien.