Tafeltennis- & Showdownvereniging ZTTV

Gunninglaan 1, 3706 TA Zeist

Nieuwe sponsor ZTTV


Ondanks de zomerstop hebben wij bij ZTTV niet stilgezeten. Sinds vorige maand hebben wij een nieuwe sponsor. Het betreft de webshop Retro-kingdom, waar je naast merchandise van onder andere Pokémon, Harry Potter en Lord of the Rings, ook de nieuwste games en game consoles kunt kopen. De producten worden altijd snel verzonden en met elke aankoop spaar je voor korting op je volgende bestelling. Bovendien heeft Retro-kingdom elke maand mooie kortingscodes. Neem vooral eens een kijkje op www.retro-kingdom.nl
Mike Schipper, eigenaar van Retro-kingdom, is zelf volledig blind en draagt de vereniging een warm hart toe. Hij heeft besloten om de vereniging de komende tijd te sponsoren met een maandelijks bedrag. Van het geld kunnen wij als vereniging mooie dingen doen. Zo zullen wij de komende tijd nieuwe shirts voor de afdeling showdown kopen, met naast het verenigingslogo natuurlijk ook het logo van Retro-kingdom.
Wij zijn erg blij met deze sponsor en hopen op een goede samenwerking.