Tafeltennis- & Showdownvereniging ZTTV

Gunninglaan 1, 3706 TA Zeist

Comeniusschool Zeist wint kindertafeltennisfeest ZTTV


Op zaterdag 14 januari 2023 organiseerde de Zeister Tafeltennisvereniging (ZTTV) weer het jaarlijkse kindertafeltennisfeest voor basisscholieren uit Zeist. In de sporthal van de Laan van Vollehove streden kinderen uit groep 5 t/m groep 8 van zes verschillende scholen uit Zeist voor individuele prijsjes, de titel voor beste rondom de tafel speler van Zeist en de prijs voor beste basisschool.

Groep 5 werd gewonnen door Taeke van Het Spoor. Groep 6 en 7 werden allebei gewonnen door de Comeniusschool, respectievelijk Kasper en Thijn wisten hun groep te winnen. Thijn wist zelf de gehele dag ongeslagen te blijven, ook tegen de tegenstanders uit groep 8! Groep 8 werd gewonnen door Mats van de Kerckeboschschool.

De eindstand van de scholen was tot de laatste finales spannend. De Ichtus had de  meeste deelnemers en werd knap 3e. De Kerckeboschschool had erg goed gepresteerd bij rondom de tafel en daardoor een hoop extra punten gescoord. Echter was het de Comeniusschool die uiteindelijk net wat meer punten wist te scoren gedurende de gehele dag.

Een geslaagde dag aldus veel enthousiaste kinderen en ouders.