Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.
Vrijdag 06 september
ZTTV ALV 2019

Over ZTTV

ZTTV is de grootste tafeltennisvereniging in Zeist, met ca. 100 leden en een van de grotere verenigingen van de NTTB-afdeling Midden.

ZTTV heeft ongeveer 12 jeugdleden in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Afhankelijk van niveau en leeftijd spelen zij op dinsdagavond en/of donderdagavond (19:00 - 20:30 uur).

De senioren (18 jaar en ouder) kunnen iedere dinsdag en donderdagavond voor vrijspelen vanaf 20:30 uur terecht. Ook is er die dagen een training, gezamelijk met de gevorderde jeugd, van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Daarnaast is er een apart 55+groep, die speelt op maandagmiddag van 15.15 t/m 16.15 uur recreatief. Daarnaast is er van 14.15 t/m 15.15 uur voor belangstellende 55+'ers een gerichte training, daar zijn naast de contributie extra kosten aan verbonden

De jeugdcompetitie wordt op zaterdagmiddag gespeeld, de seniorencompetitie op vrijdagavond.

Uiteraard is het niet verplicht om competitie te spelen. Een deel van onze leden komt om even een uurtje een balletje te slaan of gewoon voor de gezelligheid.

ZTTV heeft ook een eigen kantine.

Kom eens langs om kennis te maken in onze eigen kantine in de sporthal aan de Gunninglaan 1 in ZeistContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Animatie: Martijn Grimme